Jour Bemanning AB grundades 2003 av bröderna Ara och Henrik Abrahamian. Ara hade då en karriär inom brottningen där han tagit hem sju SM-medaljer, tre EM-medaljer, tre VM-medaljer samt två OS-medaljer.

Redan under 90-talet hade de båda kommit i kontakt med bemanningsbranschen och när de startade 2003 hade de erfarenheten, kunskapen och idéerna. De rekryterade från den värld de själva kände och sålunda blev – och är än idag – de flesta av våra medarbetare brottare.

En av de första kunderna (2003) var DHL och vi har fortsatt samarbeta sedan dess. Att vi en gång fick det förtroendet, att vi fortfarande har det och att vi utökar vårt samarbete 2014 – det tycker vi säger mycket om oss.

Vi är ett litet familjeföretag som med stort engagemang alltid levererar vad vi lovar. På den punkten kommer vi inte förändras, men vi känner att tiden är inne för oss att ta nästa steg framåt.

Vi vill växa tillsammans med DHL och några kunder till. Vårt mål är att ha mer än hundra medarbetare till 2016, men utan att tappa greppet om de uppdrag vi redan har.

2 veckor sedan

På besök i Västberga och har avstämning med teamet på 20+ som hos- och tillsammans med kunden hanterar 15,000+ paket på nattskiftet 🤘 ... Se merSe mindre

Läs på Facebook

3 månader sedan

Verksamhetschefen och säljaren kör en liten AW! Med det här glada inlägget hoppas vi alla får en trevlig måndag och en bra start på veckan! ... Se merSe mindre

Läs på Facebook

3 månader sedan

Vi befinner oss även i ett soligt Nyköping och bemannar NCC vid ett brobygge!
Härligt med nöjda kunder!
... Se merSe mindre

Läs på Facebook

4 månader sedan

Idag var vi ute på ett av projekten vi bemannar. Idag var det kontorslokaler som gipsas mm.
Bra jobbat!
... Se merSe mindre

Läs på Facebook