Bemanning & Rekrytering Stockholm

Terminalen är vårt andra hem.
Förutom ett stort engagemang är vi nästan alltid tillgängliga, agerar snabbt vid behov och skickar yrkeskunniga medarbetare. Vår framgång ligger självklart i tidigare nämnda kvaliteter, men även i det att vi tidigt spikar en dedikerad Konsultchef och en stabil Arbetsledare/Teamleader att samordna all vår bemanning på plats hos kund.

Vi erbjuder enkel traditionell bemanning av yrkesproffs i lager- & terminalmiljö. Vi har även utökade ansvar som t.ex. drift- och arbetsledning, processansvar med egen resursplanering och olika samarbetsavtal.

Vi levererar idag till både DHL och Schenker och betraktar oss som en partner till båda. Även om vi gärna hjälper till vid korta insatser är vår ambition att bygga upp långsiktiga samarbeten med optimerade bemanningslösningar.

Hör av er så berättar vi mer.

Jour Bemanning AB
Jour Bemanning AB

8 månader sedan

Tillsättning i Strängnäs nu på förmiddagen. Alltid kul när vi hittar lösningar som passar kundens behov. Alla känns taggade och det här blir nog riktigt bra! ... Se merSe mindre

Läs på Facebook
Jour Bemanning AB
Jour Bemanning AB

10 månader sedan

Från höglager och godsterminaler till... växthus. Spännande och roligt att arbeta med så varierande verksamheter. Imorgon - betongfabrik. ... Se merSe mindre

Läs på Facebook
Jour Bemanning AB
Jour Bemanning AB

2 år sedan

Månadsmöte 👊 ... Se merSe mindre

Läs på Facebook
Jour Bemanning AB
Jour Bemanning AB

2 år sedan

Det är ganska osannolikt egentligen. Hur vi gått från 10-100 mkr i omsättning.

Vi har levererat terminalproffs i olika kategorier till DHL Freight i Stockholm sedan 2003, men bara de senaste åren har vi börjat leverera till Schenker, Bring, PostNord, ApoEx och nu även till Samhall i ett spännande partnerskap där vi hjälper dem nå mål hos Mat.se.

Vi startade Bygg & Anläggning 2017 och fick till ett nationellt avtal med NCC som idag är en av våra största kunder. Bygg står för nästan hälften av vår omsättning så det, får man lov att säga, var en lyckad investering.

För ett ganska litet familje-företag är det på snudd till ofattbart. Vilka kunder vi har! Vilken potential.

Men det slutar absolut inte där. Vi sitter just nu med ett avtal som definitivt kommer förändra Jour Bemanning i våra grundvalar. Vi önskar vi kunde säga mer, men vi sparar det tills allt är signerat och klart 😉
... Se merSe mindre

Läs på Facebook