Terminalen är vårt andra hem.
Förutom ett stort engagemang är vi nästan alltid tillgängliga, agerar snabbt vid behov och skickar yrkeskunniga medarbetare. Vår framgång ligger självklart i tidigare nämnda kvaliteter, men även i det att vi tidigt spikar en dedikerad Konsultchef och en stabil Arbetsledare/Teamleader att samordna all vår bemanning på plats hos kund.

Vi erbjuder enkel traditionell bemanning av yrkesproffs i lager- & terminalmiljö. Vi har även utökade ansvar som t.ex. drift- och arbetsledning, processansvar med egen resursplanering och olika samarbetsavtal.

Vi levererar idag till både DHL och Schenker och betraktar oss som en partner till båda. Även om vi gärna hjälper till vid korta insatser är vår ambition att bygga upp långsiktiga samarbeten med optimerade bemanningslösningar.

Hör av er så berättar vi mer.

3 månader sedan

Kort brief innan våra 12 medarbetare kör igång med arbetet och vi går på en av våra regelbundna avstämningar med kunden, dvs våra faktiska beställare. Riktigt kul att det går så bra! ... Se merSe mindre

Läs på Facebook

4 månader sedan

Såhär glada är vi över att vi på Jour Bemanning i Sverige AB fått skriva ett ramavtal med NCC Sverige AB.
På bara 1,5 år har affärsområdet bygg och anläggning med för närvarande 102 ”gubbar” lyckats med det!
Helt otroligt. Bakom detta ligger såklart, blod, svett, tårar, bra kommunikation, hög närvaro och framförallt har vi intresse i att våra medarbetare trivs så de kan göra ett bra arbete ute på de olika projekten vi bemannar.
Så grymt, nu kör vi.
Vi tackar NCC för visat förtroende och vi ser fram emot ett spännande fortsatt samarbete.
... Se merSe mindre

Läs på Facebook

4 månader sedan

AAA i streck från 2013 är ändå något att vara lite stolt över 👍 #tryggasiffror ... Se merSe mindre

Läs på Facebook

4 månader sedan

På en terminal i Spånga för avstämning med nattskiftet (gods- och paket). Samo fortsätter göra en grym insats och våra medarbetare likaså! Alltid roligt att se bra resultat. Syns inte att det är -1 ute, men det känns kan jag lova! Nu till bilen och hemåt 👍 Fredag imorgon och ett riktigt spännande möte efter lunch... ... Se merSe mindre

Läs på Facebook